Esplai Esquirols

Si tens entre 6 i 14 anys, t’avorreixes les tardes del dissabte, i vols passar una tarda divertida fent jocs, tallers, excursions… i conèixer altres nens i nenes… Vine a l’ESPLAI ESQUIROLS!!!

Joves Rodamons

I si ets més gran, a partir dels 16 anys, i vols conèixer altres nois i noies com tu, compartir experiències, parlar de temes interessants i importants per tu, i sobretot t’agrada l’excursionisme, vine a JOVES RODAMONS!!

Esplai

L'Esplai és l'activitat que fem durant el curs, del 15 d'octubre al 28 de maig, els dissabtes de 16:00 h a 18:00 h.

El primer dia d'esplai serà el 15 d'octubre. És obert a tots els infants que vulguin provar-ho.
La reunió informativa d'inici de curs per a les famílies serà el dissabte 15 d'octubre a les 17:30 h a l'esplai. Els que no hagueu fet la inscripció on-line, la podreu fer aquell mateix dia.

Per a més informació, a continuació hi teniu la presentació d'inici de curs

Us hi esperem! 

Colònies 2022

Dates

Grup d'infants: 10-14 d'agost
Grup de joves: 7-14 d'agost

Ubicació

Casa de colònies de Vallfogona de Riucorb

Edats

Grup d'infants: 6-15 anys
Grup de joves: 16-18 anys

Preu

Grup d'infants: 140€
Grup de joves: 220 €

Com cada any, a l’Esplai Esquirols organitzem les colònies d’estiu, tant pels infants i joves que participen durant el curs, com pels que no. Una setmana intensa on petits i grans s’ho passen d’allò més bé compartint una setmana de jocs, excursions, aventures, i moltes històries increïbles!
Així que ja podeu començar a preparar-vos, perquè ja les tenim aquí! Aquest any ens trobarem a Vallfogona de Riucorb. Seran del 7 al 14 d’agost pel grup de joves, i del 10 d'agost a la tarda fins al 14 d'agost al matí pel grup d'infants.

Els/les que no hagueu participat mai de cap activitat de l'esplai, podeu fer la preinscripció on-line utilitzant el formulari habilitat. Un cop omplert, se us facilitarà tota la informació per a formalitzar la inscripció a través de correu electrònic.
Si teniu qualsevol dubte, podeu consultar la presentació de les colònies pel grup d'infants, o podeu contactar amb nosaltres a esplai@esquirols.cat.
Us hi esperem!!!

Calendari

Si voleu estar al dia de totes les activitats que organitza l'Esplai, podeu fer-ho utilitzant el calendari. Inclús el podeu importar al vostre telèfon mòbil!

On som?

Contacta'ns

Parròquia del Lledó
Passeig dels Caputxins, 24

Email: esplai@esquirols.cat
Telf.: 977600349

Enllaços d'interès

Created with Mobirise ‌

Offline Web Page Creator
www.000webhost.com